Een achttal renners en veertien ouders cq. trainers hebben zondag 16 juli de klimspieren flink getest op en rondom de Holterberg. Al voor de vierde keer organiseerde de jeugdcommissie de jaarlijkse klimtraining annex uitje. Een kort verslag van Bernard Bentveld.

Tjipke Bosma en Redmar Dijkman mochten het podium betreden vanwege hun prestaties in de Zomeravondcompetitie van LWV De Friesche Leeuw. In de categorie Dames/Nieuwelingen won Tjipke de wedstrijdenreeks op wielerbaan Kalverdijkje in Leeuwarden. Redmar werd derde.

WV Otto Ebbens is op zondag 18 juni gastheer van de Noordelijk Wieler Competitie (NWC). De club is nog op zoek naar iemand die rondemiss- of mister wil zijn.

Leonie Bentveld heeft afgelopen Hemelvaartweekend meerdere podiumplaatsen gepakt bij de Jeugdmeerdaagse van WSV Emmen. Belangrijkste waren de bronzen plakken in het sprint- en het eindklassement.

De jeugd van WV Otto Ebbens heeft afgelopen dinsdag na afloop van de training een bezoek gebracht aan de Poiesz van de Westereen. Daar werd de cheque van de Jeugd Sponsor Actie nog even opnieuw op locatie overgedaan.

Een cheque met het prachtige bedrag van 898 euro is zaterdagavond tijdens het Poiesz Festival in WTC Expo in Leeuwarden aan de jeugdleden van WV Otto Ebbens overhandigd. 

Impressies van het klimweekend van de Nieuwelingen en Junioren van vrijdag 10 t/m zondag 12 maart 2017 in Valkenburg en omstreken.

De Otto Ebbens-week in het kader van de Jeugd Sponsor Actie werd zaterdag afgesloten in supermarkt Poiesz in De Westereen. Doel was om van de klanten van de Poiesz zoveel mogelijk sponsormunten te krijgen. Op geselecteerde artikelen konden de klanten extra munten krijgen dus probeerden de vrijwilligers en jeugdleden om appelflappen aan de man te brengen wat er natuurlijk altijd in gaat bij de koffie.

De jeugdafdeling van WV Otto Ebbens doet dit jaar weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van supermarkt Poiesz in De Westereen.

Leonie Bentveld uit Burgum mag zich na het NK Veldrijden in Appelscha Nederlands Kampioen noemen. In categorie 5 bij de Jeugd Meisjes 13 jaar won zij overtuigend.

Sponsoren

Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
Pentapark
Leffel
De Jager
van Kammen
De Hoop
Decorette
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
waaksma
wadro
debruin
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause