180104 Jan Fennema

De 24-jarige Jan Fennema uit Damwoude, lid van WV Otto Ebbens, gaat dit jaar op zoek naar goud bij de European Transplant Games. Op vijfjarige leeftijd redde een donorlever zijn leven. Door hoge ogen te gooien tijdens de wielerwedstrijd op Sardinië en een jaar later op de World Transplant Games hoopt hij een inspiratiebron te worden voor mensen die te maken krijgen met orgaantransplantaties.

Cross WielerbaanOp en rondom onze wielerbaan in De Westereen wordt op zaterdag 20 januari een uitdagende Cross Trail Loop georganiseerd.

Affiche RonostrandDe Groninger wielervereniging Tandje Hoger organiseert op zondag 10 december weer een Inter Club Wedstrijd (ICW) Cross in het kader van de ICW Wintercompetitie. Dit keer is het Ronostrand in Een het decor.

NK Teamsprint Wietske BloemhofWietske Bloemhof uit Sumar is het afgelopen weekend samen met Kyra Lamberink en Ellis Ligtlee Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel teamsprint op de baan van Apeldoorn.

De 27-jarige Leon Brinksma uit Sneek wil graag Nederlands Kampioen worden. Op de tandem wel te verstaan, hij heeft namelijk een licht verstandelijke en visuele beperking. Hij is naarstig op zoek naar een piloot, die hem kan helpen om de ambities te realiseren. 

agenda2017

Het bestuur van WV Otto Ebbens nodigt u van harte uit voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 17 november 2017 in Café De Hossebos in De Westereen. De vergadering begint om 19.00 uur.

   

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vanaf zaterdag 18 november zijn alle leden vanaf de nieuwelingen-categorie welkom om aan te sluiten bij de clubtraining. De startlocatie is Quatrebras en de vertrektijd is 9:00 uur. 

Heeft u het volgende al in de agenda genoteerd? Vrijdag 17 november om 19.00 uur is er in Café De Hossebos in De Westereen weer een algemene ledenvergadering van WV Otto Ebbens. De agenda ontvangt u uiterlijk een week voor de vergadering. Tot dan!

Toen de mist afgelopen zondag was weggetrokken, werden de mouwtjes van het prachtige zwart-rode wielertenue opgestroomd. Het asfalt op het wielerbaantje in De Westereen lag er aanlokkend bij op de prachtige nazomerdag. Na de koffie, een woordje van Jan Dupon en het uitreiken van Nederlandse tricot aan Leonie Bentveld was het tijd voor de clubkampioenschappen van WV Otto Ebbens.

Leden van WV Otto Ebbens kunnen weer nieuwe kleding bestellen. Op dinsdag 26 september wordt er een speciale pasavond georganiseerd.

Sponsoren

Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
Pentapark
De Vries Vleesbedrijf
Jorritsma Bouw
van Kammen
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
wadro
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause