De 27-jarige Leon Brinksma uit Sneek wil graag Nederlands Kampioen worden. Op de tandem wel te verstaan, hij heeft namelijk een licht verstandelijke en visuele beperking. Hij is naarstig op zoek naar een piloot, die hem kan helpen om de ambities te realiseren. 

agenda2017

Het bestuur van WV Otto Ebbens nodigt u van harte uit voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 17 november 2017 in Café De Hossebos in De Westereen. De vergadering begint om 19.00 uur.

   

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vanaf zaterdag 18 november zijn alle leden vanaf de nieuwelingen-categorie welkom om aan te sluiten bij de clubtraining. De startlocatie is Quatrebras en de vertrektijd is 9:00 uur. 

Heeft u het volgende al in de agenda genoteerd? Vrijdag 17 november om 19.00 uur is er in Café De Hossebos in De Westereen weer een algemene ledenvergadering van WV Otto Ebbens. De agenda ontvangt u uiterlijk een week voor de vergadering. Tot dan!

Toen de mist afgelopen zondag was weggetrokken, werden de mouwtjes van het prachtige zwart-rode wielertenue opgestroomd. Het asfalt op het wielerbaantje in De Westereen lag er aanlokkend bij op de prachtige nazomerdag. Na de koffie, een woordje van Jan Dupon en het uitreiken van Nederlandse tricot aan Leonie Bentveld was het tijd voor de clubkampioenschappen van WV Otto Ebbens.

Leden van WV Otto Ebbens kunnen weer nieuwe kleding bestellen. Op dinsdag 26 september wordt er een speciale pasavond georganiseerd.

Zowel bij de heren als de categorie nieuwelingen/dames stond een renner van Wielervereniging Otto Ebbens op de hoogste trede van de nazomeravondcompetitie. Cor Visser verzamelde bij de heren over vier wedstrijden de meeste punten. Tjipke Bosma was de sterkste in zijn categorie.

Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft al haar leden een herinneringsmail gestuurd over de clubkampioenschappen die op zondag 24 september worden georganiseerd. Mogelijk is de mail in de spambox terecht, dus kijk ook daar even in en geef je snel op! Mocht het zo zijn dat je als Otto Ebbens-lid helemaal geen enkele mail hebt ontvangen, geef dit dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De wielerronde 'Rondom de Bult' in Usquert staat voor zondag 17 september a.s. weer op het programma. Dit is tevens de finalewedstrijd voor de Rabo Criterium Cup. 

De Ronde van Rolde vindt op 9 september aanstaande weer plaats, als onderdeel van de Roldermarkt feestweek.

Sponsoren

Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
Pentapark
De Vries Vleesbedrijf
Jorritsma Bouw
van Kammen
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
wadro
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause