Toen de mist afgelopen zondag was weggetrokken, werden de mouwtjes van het prachtige zwart-rode wielertenue opgestroomd. Het asfalt op het wielerbaantje in De Westereen lag er aanlokkend bij op de prachtige nazomerdag. Na de koffie, een woordje van Jan Dupon en het uitreiken van Nederlandse tricot aan Leonie Bentveld was het tijd voor de clubkampioenschappen van WV Otto Ebbens.

Leden van WV Otto Ebbens kunnen weer nieuwe kleding bestellen. Op dinsdag 26 september wordt er een speciale pasavond georganiseerd.

Zowel bij de heren als de categorie nieuwelingen/dames stond een renner van Wielervereniging Otto Ebbens op de hoogste trede van de nazomeravondcompetitie. Cor Visser verzamelde bij de heren over vier wedstrijden de meeste punten. Tjipke Bosma was de sterkste in zijn categorie.

Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft al haar leden een herinneringsmail gestuurd over de clubkampioenschappen die op zondag 24 september worden georganiseerd. Mogelijk is de mail in de spambox terecht, dus kijk ook daar even in en geef je snel op! Mocht het zo zijn dat je als Otto Ebbens-lid helemaal geen enkele mail hebt ontvangen, geef dit dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De wielerronde 'Rondom de Bult' in Usquert staat voor zondag 17 september a.s. weer op het programma. Dit is tevens de finalewedstrijd voor de Rabo Criterium Cup. 

De Ronde van Rolde vindt op 9 september aanstaande weer plaats, als onderdeel van de Roldermarkt feestweek.

Zondag 24 september worden de clubkampioenschappen van Otto Ebbens georganiseerd. 

De nieuwe kleding van onze wielervereniging wordt door de renners in de verschillende categorieën al met trots gedragen. Het beeldmateriaal op de website moet daarom hoognodig worden vervangen.

De Friese wielerverenigingen hebben gezamenlijk een rouwadvertentie geplaatst naar aanleiding van het noodlottige ongeval van wielerliefhebber Klaasjan Boven van WV Snits.

Bericht van het bestuur over het afhalen van de bestelde kleding.

Sponsoren

Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
Pentapark
Leffel
De Jager
van Kammen
De Hoop
Decorette
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
waaksma
wadro
debruin
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause