Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft al haar leden een herinneringsmail gestuurd over de clubkampioenschappen die op zondag 24 september worden georganiseerd. Mogelijk is de mail in de spambox terecht, dus kijk ook daar even in en geef je snel op! Mocht het zo zijn dat je als Otto Ebbens-lid helemaal geen enkele mail hebt ontvangen, geef dit dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Beste Otto Ebbens lid,

Zondag 24 september worden de clubkampioenschappen van Otto Ebbens gehouden en jij bent van harte uitgenodigd. Neem je broertjes, zusjes en ouders mee, iedereen is welkom om mee te fietsen of te supporteren. In een sportieve strijd met je ploeggenootjes kun jij de titel clubkampioen verdienen!

Aansluitend aan het clubkampioenschap is er een BBQ. Voor de BBQ vragen wij een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon. Dit bedrag dient voor 15 september overgemaakt te worden op bankrekeningnummer NL41RABO0388309814 o.v.v. BBQ onder vermelding van je naam.

Opgeven kan via het opgave formulier.

Let op: de deadline voor opgave is 15 september!

Vanaf 10 uur ben je welkom, zorg zelf voor lunch om de motor draaiende te houden!

Tot zondag 24 september, wegblijven is geen optie!


Sponsoren

Sg Groen groep
Pentapark
Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
De Vries Vleesbedrijf
Jorritsma Bouw
van Kammen
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause