Delfzijl JoakimHet einde van het wegseizoen komt in zicht. Een seizoen waarin Joakim Zuidema bij de amateurs dicteert. De Otto Ebbens-renner uit Dokkum sleept namelijk de ene na de andere zege binnen.

180712 Cor Visser MeerdaagseEen verslag van de Amysoft Wielermeerdaagse

180630 Omloop van BlijhamPodiumplaatsen, leidersprijzen, groene truien, bollentruien. Hij had het allemaal al op het palmares van 2018 staan. Maar de hoogste trede van het ereschavot had hij dit seizoen nog niet beklommen. Daar kwam in Blijham verandering in, want daar boekte Cor Visser de zege die hij eigenlijk al veel eerder verdiend had.

180628 Wielerronde van BolswardVerslag van de Wielerronde van Bolsward, tijdens het evenement Heamiel, waar Mark Gjaltema op een haar na het podium mist.

180628 Cor Visser Berltsumer runtsje 2Een verslag van de Wielerronde van Berlikum, waar Cor Visser beslag legt op de groene leiderstrui en een tweede plaats.

180624 Jan Fennema European Transplant GamesEen gouden en een zilveren medaille nam Jan Fennema mee terug in het vliegtuig van Sardinië naar huis. In zijn leeftijdscategorie won hij de tijdrit van vijf kilometer tijdens de European Transplant & Dialysis Sports Championships. In de wegwedstrijd kwam Fennema als tweede over de streep.

180611 Joakim wint Harkema

Een verslag van de Wielerronde van Harkema

180603 Cor Visser Wielerronde BalkEen verslag van de Wielerronde van Balk

180528 Ronde van Veendam podiumVerslag van de Amateurronde van Veendam

180527 Ronde ZuidOost Friesland PodiumEen verslag van de Ronde van Zuidoost-Friesland