181018 Leonie Bentveld Superprestige Gieten.jpgGIETEN - Leonie Bentveld heeft op imponerende wijze de Superprestige in Gieten op haar naam geschreven. Met bijna een minuut voorsprong kwam het talent uit Burgum solo over de finish bij de Nieuwelingen Meisjes.

181003 Jeugd HoltenDe jeugd van WV Otto Ebbens sloot het wegseizoen afgelopen weekend af met een klimclinic op de Sallandse Heuvelrug.

180807 Profronde Surhuisterveen3Verschillende jeugdleden van WV Otto Ebbens kregen met andere jeugdrenners uit Friesland tijdens de Profronde in Surhuisterveen de kans om achter de helden uit de Tour de France te rijden. Grote namen als Geraint Thomas, Tom Dumoulin en Bauke Mollema deelden hun handtekening uit. Het was de kers op de taart van een bijzondere dag, waar de jeugdige talenten ook een clinic kregen van 'Wielercoach' Jan Dupon en twee profrenners van Team Roompot-Nationale Loterij, Jesper Asselman en Taco van der Hoorn.

180623 Leonie Bentveld NKLeonie Bentveld heeft afgelopen zondag bij de Nederlandse Kampioenschappen Weg voor Jeugd in Steenbergen een bronzen medaille behaald. De renster van WV Otto Ebbens behaalde de knappe derde plaats in de meisjescategorie 6 (14 jaar). 

180620 NWC De WestereenVerslagje van de Noordelijke Wielercompetitie in De Westereen.

180516 Jeugd Bernard BentveldEen groep vrijwilligers binnen onze wielervereniging is hard bezig met de voorbereidingen voor de Noordelijke WielerCompetitie op zondag 10 juni in De Westereen. Door het afzeggen van de vaste vrijwilliger is de club naarstig op zoek naar iemand die als EHBO'er tijdens deze leuke dag op de wielerbaan, met wedstrijden voor jeugdrenners en nieuwelingen, wil helpen. U kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

(Foto: Bernard Bentveld)

 

 

 

Foto JeugdDe datum van de wedstrijd in De Westereen voor de Noordelijke Wielercompetitie (NWC) is veranderd. De laagdrempelige koers voor  jeugdrenners en nieuwelingen met een KNWU basislicentie is op zondag 10 juni in plaats van zondag 20 mei. De eerste wedstrijden starten om 10.00 uur. 

 

 

(Foto: Bernard Bentveld)

 

 

 

Jeugd Otto Ebbens Algemeen ClubkampioenschappenJeugd in de categorie één tot en met zeven wordt wordt van harte uitgenodigd voor de KNWU Jeugdstimuleringsdagen, die van 22 tot en 27 juli in Eersel plaatsvinden. 

Leonie Bentveld Koningsronde van BeilenLeonie Bentveld heeft op Koningsdag in haar categorie de traditionele ronde in Beilen gewonnen.

190213 Jeugd Sponsor ActieVanaf maandag 12 februari is weer de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz supermarkten gestart. Wij vragen daarbij ook jou hulp! Je steunt namelijk onze club wanneer je je muntje - dat je bij iedere tien euro aan boodschappen bij de Poiesz ontvangt - gunt aan onze club. Een kleine moeite, voor een mooi resultaat! Dit levert ons jaarlijks een prachtig extra bedrag op, wat we heel goed kunnen gebruiken!

Sponsoren

Sg Groen groep
Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
De Vries Vleesbedrijf
Jorritsma Bouw
van Kammen
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause