Uit handen van een aantal sponsoren is afgelopen vrijdag het roodwitblauwe veldrijtenue aan Leonie Bentveld overhandigd. Zij heeft werd in 21 januari kampioen op het NK jeugdveldrijden, door in Appelscha als eerste meisje in categorie 5 over de finish te komen. 


Bij de uitreiking waren naast Siebe Kuipers van Pentapark, Geert Elzinga van Fa. Elzinga schildersbedrijf en Johan Terpstra van Meindert fietsplus een aantal bestuursleden en trainers van WV Otto Ebbens aanwezig. Leonie fietst inmiddels al weer vijf jaar voor de club uit De Westereen.


In 2016 won pakte ze al het zilver in Eerde. Het afgelopen seizoen verliep zeer voorspoedig. Bij bijna alle wedstrijden wist Leonie steeds bij de eerste meisjes te eindigen en werd zij ook als eerste meisje geklasseerd voor het NK in Appelscha. Inmiddels is het nieuwe veldrijseizoen weer in volle gang en gezien de resultaten geeft dit haar vertrouwen. Ook op de weg doet Leonie het heel goed wat in juni resulteerde dat in een zilveren plek bij het NK jeugdwielrennen in Amersfoort.

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause