Vanaf zondagmiddag 12 november beginnen ook de voorbereidingen voor de oudere jeugdcategorien 5 tot en met 7. Onder begeleiding van Eric Rozema en Jelmer van der Velde begint de wegtraining om 13:30 uur, vertrek de wielerbaan De Westereen.


De trainingen vinden "buiten uit" plaats, we trekken de wijde wereld in met als doel het duurvermogen te vergroten. We doen dit omdat dat hartstikke gezond voor jullie is en natuurlijk be-re-gezellig. De eerste training duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. De bedoeling is dat we ieder week iets langer trainen zodat jullie uiteindelijk gemakkelijk 2,5 uur kunnen fietsen. De trainingen gaan over mooie geasfalteerde wegen, over hobbelende klinker wegen, bij bruggen op, bij bruggen neer, voor de wind uit en tegen de wind in, door storm en door regen, niets houdt ons meer tegen!  


Als we allemaal goed getraind zijn gaan we aan het eind van deze duurperiode de Afsluitdijk bedwingen! Het gaat om duurtraining dus het tempo zal niet verschroeiend hoog zijn, souplesse wordt verijst!


Vragen of opmerkingen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause