SURHUISTERVEEN - De fietstoertocht ‘Fiets voor een Huis’ wordt zaterdag 3 juni voor de vierde keer gehouden. DVEN Accountants Adviesgroep zet zich graag in voor het goede doel, in dit geval de Wereld Foundation. Deze verstrekt microkredieten aan gezinnen in Bangladesh waarmee huizen kunnen worden gebouwd.

DE WESTEREEN - Afgelopen jaar zijn diverse geluiden binnen gekomen dat er in de omgeving van Zwaagwesteinde wielersportliefhebbers zijn die op een vrijblijvende en laagdrempelige manier met elkaar willen fietsen. De toerafdeling Ebbenhout van wielervereniging Otto Ebbens geeft hier graag gehoor aan en wil meer voor deze categorie betekenen.

Op een laagdrempelige manier met elkaar kilometers maken. Afgelopen jaar zijn diverse geluiden binnen gekomen dat wielersportliefhebbers in de omgeving van Zwaagwesteinde zijn, die op een vrijblijvende en gezellige manier met elkaar willen fietsen. De toerafdeling Ebbenhout van wielervereniging Otto Ebbens geeft hier graag gehoor aan en wil meer voor deze categorie betekenen.