Op een laagdrempelige manier met elkaar kilometers maken. Afgelopen jaar zijn diverse geluiden binnen gekomen dat wielersportliefhebbers in de omgeving van Zwaagwesteinde zijn, die op een vrijblijvende en gezellige manier met elkaar willen fietsen. De toerafdeling Ebbenhout van wielervereniging Otto Ebbens geeft hier graag gehoor aan en wil meer voor deze categorie betekenen.

Ebbenhout

De wielervereniging staat te boek als wedstrijdvereniging en dit blijft voor de komende jaren ook het speerpunt. Desalniettemin bestaat de wielersport niet alleen uit presteren, maar ook uit het beleven van sport en plezier. Samen gezellig fietsen, dat is waar het bij Ebbenhout om draait. Een route afleggen met na afloop een gezellige zit.

Als vereniging willen we open staan voor alle liefhebbers uit de wielersport. Vanaf april worden er op dinsdag en donderdag ritten georganiseerd voor leden en niet-leden. Het moment van de dag en verdeling van de groep is afhankelijk van de deelnemers. Naast de wekelijkse ritten wordt er deelgenomen aan toertochten en overige activiteiten.

Blijf gegarandeerd op de hoogte door je interesse te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de nieuwe website van WV Otto Ebbens is bovendien een speciaal gedeelte ingericht voor Ebbenhout. Hier wordt het laatste nieuws gedeeld..