DE WESTEREEN - Afgelopen jaar zijn diverse geluiden binnen gekomen dat er in de omgeving van Zwaagwesteinde wielersportliefhebbers zijn die op een vrijblijvende en laagdrempelige manier met elkaar willen fietsen. De toerafdeling Ebbenhout van wielervereniging Otto Ebbens geeft hier graag gehoor aan en wil meer voor deze categorie betekenen.

De wielervereniging staat te boek als wedstrijdverenigingen en dit blijft voor de komende jaren ook het speerpunt. Desalniettemin bestaat de wielersport niet alleen uit presteren, maar ook uit het beleven van sport en plezier. Samen gezellig fietsen, dat is waar het bij Ebbenhout om draait. Een route afleggen met na afloop een gezellige zit.

Als vereniging willen we open staan voor alle liefhebbers uit de wielersport. Vanaf dinsdag 2 mei worden er ritten georganiseerd voor leden en niet-leden. Het moment van de dag en verdeling van de groep is afhankelijk van de deelnemers. Naast de wekelijkse ritten wordt er deelgenomen aan toertochten en overige activiteiten.

Graag zien we u als wielerliefhebber dinsdag 2 mei 19 uur Badhûswei 1 in de Westereen.

(Deelname is op eigen risico, fietshelm verplicht)