De prachtige Omloop van Ternaard op zaterdag 13 juli vindt mogelijk geen doorgang, omdat er te weinig vrouwen en amateurs zich tot dusver hebben aangemeld.

voorzittershamer 1024x768 1024x768Noteer alvast in uw agenda: Op donderdag 2 mei om 19.30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering van WV Otto Ebbens plaats. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in Café De Hossebos in De Westereen. De agenda wordt een week van te voren naar de leden verstuurd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

190125 TrainingswedstrijdenDe winter en het voorjaar zijn de momenten om de puntjes op de i te zetten richting het wedstrijdseizoen. Op verschillende plekken in het Noorden kan ervaring en koersritme op worden gedaan.

190116 Jan FennemaOtto Ebbens-renner Jan Fennema organiseert vanuit zijn Stichting Overlever op zaterdag april een fietstocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan leveronderzoek.

hamer.large 500x360De jaarlijkse algemene ledenvergadering van WV Otto Ebbens vindt aanstaande vrijdag 30 november om 19.30 uur in Café De Hossebos (Foarstrjitte 21) in De Westereen plaats. De officiële uitnodiging, de agenda en de notulen van de vorige vergadering zijn per mail naar de leden verstuurd. Na het behandelen van alle punten en het sluiten van de vergadering verzorgt Kalas Sportwear een presentatie. 

 

Komt allen!

 

 

 

 

 

180915 Jubileum Otto Ebbens 2

Wielervereniging Otto Ebbens uit De Westereen vierde zaterdag 15 september haar vijftigjarig bestaan. Bernard Bentveld maakte een fotoreportage van de jubileumdag.

Vrijwilligers steken komende vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen om de cyclocrossbaan in De Westereen in orde te maken. Voor verschillende werkzaamheden is de hulp van extra manschappen van harte welkom, zodat de jeugd zich straks weer uit kan leven op een prachtige baan.

180904 Historische foto Otto EbbensOtto Ebbens richtte op 1 juli 1968 de Friese wielervereniging op, die vijftig jaar later zijn naam draagt. Een halve eeuw wielerliefde met roemruchte renners en koersen later is het tijd om stil te staan bij het bijzondere jubileum. Dat zal op zaterdag 15 september plaatsvinden. 

180901 Ronde Westereen Laura WestraTwee weken geleden organiseerde WV Otto Ebbens één van haar eigen wedstrijden. Jasper Witteveen maakte een verslag van een zeer geslaagde wielerdag in De Westereen.

180806 Wielerronde Ternaard jeugdWaaiers! Het is alweer twee weekjes geleden, maar 21 juli was Ternaard het strijdtoneel van een prachtige wielerronde. Dit jaar werd de Ronde van Ternaard onder tropische omstandigheden verreden. Ternaard is een mooi dorpje vlak aan de Waddenzeedijk en staat dus bijna altijd garant voor harde wind!

Sponsoren

Sg Groen groep
Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
De Vries Vleesbedrijf
Jorritsma Bouw
van Kammen
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause