In de donkere wintermaanden wordt het baanwielrennen vaak gebruikt als voorbereiding op het nieuwe wegseizoen. Deze spectaculaire discipline waarbij het aankomt op stuurvaardigheid, snelheid en tactisch inzicht moet je zeker eens ervaren! Ook dit jaar biedt de KNWU jou weer de kans om die totale baanervaring mee te maken.

Tegelijkertijd met de KNWU NK baanwielrennen op 28 en 29 december 2015 in het Sportpaleis te Alkmaar, organiseert de KNWU de Nationale Baandagen.

 

In de middag krijg je een volledig verzorgde baanclinic onder begeleiding van ervaren trainers. Je leert bovenin de baan te fietsen, neemt het tegen elkaar op in een wedstrijdje en krijgt ondersteuning van de grote namen. Ook geven we een inkijkje in hoe topsporters zich voorbereiden op hun prestaties. Na afloop van de middag kun je lekker bijtanken tijdens de pasta party, waarna je gratis naar de NK Baanwielrennen kunt om te kijken hoe de profs over de baan vliegen!

Wat kost het?
Als KNWU-lid krijg je €10,- korting op de deelnameprijs en betaal je nog maar 35 euro! Nog geen lid, maar wil je ook profiteren van deze en andere ledenvoordelen, voor slechts €10,- per jaar? Vraag dan vandaag nog jouw KNWU basislidmaatschap aan!

Wat krijg ik?
* Vier uur (baan)plezier
* Een gehuurde baanfiets
* Clinic onder begeleiding van trainers
* Pasta party na afloop
* Gratis toegangskaart voor de NK baanwielrennen

De Nationale Baandagen vinden plaats op 28 en 29 december 2015, tussen 13:00 uur en 17:00 uur, in het Sportpaleis te Alkmaar.

Meedoen?
Inschrijven kan online via de website van de KNWU. Klik hier om naar het inschrijf-formulier te gaan

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause