De Fryske Nasjonale Party (FNP) heeft de Sulveren Fyts aan WV Otto Ebbens toegekend. Bestuurslid Jan Dupon van de wielervereniging nam de onderscheiding tijdens de nieuwjaarsreceptie van de politieke partij in ontvangst.

Uitreiking Sulveren Fyts

Het zilveren fietsje en de bijbehorende oorkonde werd door wethouder Emke Peterson van gemeente Dantumadiel aan de club overhandigd. De Sulveren Fyts wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon of organisatie, die een voorbeeld is voor anderen als het gaat om het gebruik van de fiets of de belangen van de fietsers. 

Wethouder Peterson was lovend over WV Otto Ebbens. ,,De Sulveren Fyts is gjin sportprestaasje priis. Mar fansels binne we yn Noard East Fryslân wol tige grutsk op de toptalinten dy't by de hurdfytsferiening fytse of fytst hawwe. It is fantastysk dat it bestjoer, frijwilligers en meiwurkers fan de feriening der sa'n soad oan dogge om de fytssport libjend te hâlden. En dêrmei is de feriening fansels in wichtich foarbyld yn it brûken fan de fyts, meinammen ek foar de jongerein."

(Foto: FNP)

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause