Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft het onderstaande bericht naar de leden verstuurd. Het betreft nieuws over de nieuwe sponsor en de aankondinging van een pasavond voor nieuwe kleding op woensdag 7 februari.


Beste leden van WV Otto Ebbens,

 

Wij zijn als bestuur erg blij jullie te kunnen mededelen dat SG Groen Groep onze nieuwe hoofdsponsor zal gaan worden. Binnenkort zal dit bekend gemaakt worden middels een persmoment. Zoals reeds aangekondigd betekent dit dat de kleurstelling en daarmee het ontwerp van de huidige kleding zal veranderen.

 

Via verschillende wegen (renners/ouders) hebben wij vernomen dat het huidige kleding/sponsorbeleid waarbij jaarlijks nieuwe kleding moet worden aangeschaft niet wordt gezien als ideaal en het bovenal duur wordt gevonden. Met deze nieuwe hoofdsponsor voor meerdere jaren willen wij als bestuur naar een kledingbeleid dat ook weer meerdere jaren geldig is. Op de Algemene Ledenvergadering (datum 22-03-2018) zal dit verder ter sprake komen. Daarnaast hebben wij geprobeerd de prijzen van de kleding zoveel mogelijk te verlagen.

 

In samenwerking met Lawi organiseren wij aanstaande woensdag al een pasavond. Vlot na de pasavond zal de webshop voor een aantal dagen geopend worden. Wij realiseren ons dat dit op zeer korte termijn wel wat van de leden vraagt, maar om te kunnen realiseren dat de kleding voor het nieuwe seizoen gereed zal zijn is dit voor nu even noodzakelijk.

 

Bij vragen over de pasavond, het kledingbeleid, sponsoren of andere zaken kunt u zich wenden tot ons als bestuur.

 

Pasavond:
Datum: woensdag 7 februari 19.00 - 20.00 uur
Locatie: VVZ Zwaagwesteinde, Sportloane 4, De Westereen.

Sponsoren

Sg Groen groep
Kijlstra
K. Venema
Rekladruk
De Vries Vleesbedrijf
Jorritsma Bouw
van Kammen
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
vesteynde
drowa
hoogstra
klaar
kuipers
meindert
rabo
sake
Previous Next Play Pause