casque ekoi k vert fluo noir matDe eerste leden hebben woensdag de nieuwe wielerkleding al thuis via de post ontvangen, donderdag konden de leden de kleding afhalen in de Westereen. De eerstvolgende bestelronde zal eind mei plaatsvinden, hierover volgt tzt informatie.


Vanuit de club kwamen verschillende geluiden dat een stukje uniformiteit als bijvoorbeeld allemaal dezelfde helm  wenselijk is. Het bestuur heeft Ekoi helmen bereid gevonden de club hierin te ondersteunen. Het gaat hier om de Helm Ekoï AR13 Mat Zwart Fluo Groen (zie afbeelding). De winkelprijs van deze helm is momenteel €99,99 maar  bestel je deze helm via de club dan zijn de kosten slechts €49,99

 

Hoe bestellen?
Bekijk eerst op de website van Ekoï welke maat helm jou het beste past. Vervolgens stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam en helm maat en zorg dat er €49,99 is overgemaakt op rekeningnummer: NL41 RABO 038 83 09 814 onder vermelding van je naam (de club besteld vervolgens de helmen).

 

Tot en met zondag 6 mei kun je gebruik maken deze actie (één helm per lid).

 

 

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause