Dit voorjaar doen wij mee met High Five sportstimuerling! Een mooie gelegenheid voor vele kinderen om kennis te maken met onze leuke wielersport. Binnenkort vind je hier meer informatie.  

uitgesteldDe ledenvergadering van 21 november gaat NIET door, deze wordt verplaatst naar eind januari. De reden hiervoor is de nieuwe clubkleding en de sponsoring die hiermee samenhangt.

hamer.large 500x360Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft het onderstaande bericht richting de leden verstuurd:

Beste leden,

Donderdag 21 november, 19.30 uur is de jaarlijkse ledenvergadering.
De Agenda ontvang u in de week voor de ALV.

Met vriendelijke groet
Bestuur WV Otto Ebbens

 

 

 

 

 

 

 

 

190812 Jan Fennema Otto kleurenOtto Ebbens-lid Jan Fennema uit Feanwâlden vertegenwoordigt Nederland tijdens de World Transplant Games, die van 17 tot en met 24 augustus in het Britse Newcastle plaatsvinden. De Fries, die op jonge leeftijd een donorlever kreeg, heeft de afgelopen tijd veel getraind en is naar eigen zeggen ,,sterker dan ooit” en ,,klaar om hoge ogen te gooien”.

De prachtige Omloop van Ternaard op zaterdag 13 juli vindt mogelijk geen doorgang, omdat er te weinig vrouwen en amateurs zich tot dusver hebben aangemeld.

voorzittershamer 1024x768 1024x768Noteer alvast in uw agenda: Op donderdag 2 mei om 19.30 uur vindt de Algemene Ledenvergadering van WV Otto Ebbens plaats. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in Café De Hossebos in De Westereen. De agenda wordt een week van te voren naar de leden verstuurd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

190125 TrainingswedstrijdenDe winter en het voorjaar zijn de momenten om de puntjes op de i te zetten richting het wedstrijdseizoen. Op verschillende plekken in het Noorden kan ervaring en koersritme op worden gedaan.

190116 Jan FennemaOtto Ebbens-renner Jan Fennema organiseert vanuit zijn Stichting Overlever op zaterdag april een fietstocht waarvan de opbrengst ten goede komt aan leveronderzoek.

hamer.large 500x360De jaarlijkse algemene ledenvergadering van WV Otto Ebbens vindt aanstaande vrijdag 30 november om 19.30 uur in Café De Hossebos (Foarstrjitte 21) in De Westereen plaats. De officiële uitnodiging, de agenda en de notulen van de vorige vergadering zijn per mail naar de leden verstuurd. Na het behandelen van alle punten en het sluiten van de vergadering verzorgt Kalas Sportwear een presentatie. 

 

Komt allen!

 

 

 

 

 

180915 Jubileum Otto Ebbens 2

Wielervereniging Otto Ebbens uit De Westereen vierde zaterdag 15 september haar vijftigjarig bestaan. Bernard Bentveld maakte een fotoreportage van de jubileumdag.

Subcategorieën

Dit voorjaar doen wij mee met High Five sportstimuerling! Een mooie gelegenheid voor vele kinderen om kennis te maken met onze leuke wielersport. Binnenkort vind je hier meer informatie.  

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause