• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature

Vacature

Vacature Voorzitter:

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken een voorzitter voor onze club, iemand die affiniteit heeft met de wielrensport, over een goede dosis humor beschikt, die van aanpakken houdt en de club naar een ander level weet te brengen.
 
Wat hou deze taak in:
Jij vertegenwoordigt de club Otto Ebbens, leid het bestuur, vergaderingen en zal de doorslaggevende factor zijn bij een stemming over een van de vele bestuursbesluiten.
Bedenkt samen met de overige bestuursleden een plan voor de toekomst van Otto Ebbens en gaat hier actief mee aan de slag.

Denk jij nou deze uitdaging zie ik wel zitten of wil je meer weten over de functie?
Neem dan snel contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en wie weet zien we je dan snel.

Vacature Secretariaat:

Wij zijn opzoek naar een Secretariaat voor onze club. Een persoon met communicatie skills, iemand die affiniteit met de wielrensport heeft, over een gezonde dosis humor beschikt en goed in de Nederlands taal en Wet /regelgeving is.

Wat houdt deze taak in:
Jij bent de contactpersoon voor de vereniging Otto Ebbens en tevens het bestuur.
De bestuursaangelegenheden leg je vast en je bent notulist tijdens de vergaderingen.
Waakt over de geldende Wet en Regelgeving en zal tussenpersoon zijn voor de correspondentie.

Wil jij deze uitdaging aangaan of wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet zien we je dan snel.

Groet,
het bestuur Otto Ebbens


Logo2023