• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Wielervereniging Otto Ebbens


 
 








 

DE WESTEREEN

Lid worden

Binnen onze zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk, natuurlijk met de verschillende tarieven. De kosten hieronder zijn per jaar. De contributie moet via automatische incasso betaald worden. Indien dit niet gebeurd, wordt het contributiebedrag met 5 euro verhoogd vanwege de administratiekosten. Let op: Bij meer dan twee leden uit één gezin hebben de jongste leden 50% korting.

Leden die zich voor 31 mei van het jaar aanmelden betalen de volledige contributie van dat jaar. Leden die zich aanmelden na mei t/m eind eind augustus betalen 50% van de contributie, deze wordt in december afgeschreven. Leden die zich aanmelden in september en oktober betalen 25% van de contributie, deze wordt in december afgeschreven. Leden die zich na oktober aanmelden betalen contributie vanaf het volgende jaar.

Donateur  25 euro
Lid KNWU zonder licentie  (ook Ebbenhout!)  45 euro
Jeugdleden  45 euro
Nieuwelingen/junioren  45 euro
Amateurs  70 euro
Dames  70 euro
Elite/beloften  70 euro
tarieven per 1-1-2017 

Lid worden? Je kunt direct lid worden van WV Otto Ebbens door dit inschrijfformulier (opent in nieuw scherm) in te vullen en te verzenden.

Wil je graag lid worden of een keertje mee trainen en je geen fiets of helm ter beschikking hebt, dan kun je bij de club een fiets huren.
1e maand is gratis, daarna kost dit 10 euro per maand.

Opzeggen lidmaatschap Ieder lid dat zijn of haar lidmaatschap bij WV Otto Ebbens wil beëindigen dient zich voor 1 december van elk jaar zich af te melden bij de ledenadministratie. Dat kan via het volgende emailadres:

Mocht het lid zich na 1 december afmelden ziet de vereniging zich genoodzaakt om voor het nieuwe jaar het desbetreffende lid een contributie factuur sturen.

Ieder lid dat geen licentie voor het nieuwe jaar wil aanvragen dient voor 1 december van elk jaar aan te geven in welke categorie hij of zij het seizoen wil gaan rijden. Dit kan via emailadres.

Kleding Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft speciaal beleid gemaakt voor het gebruik van kleding van de wielervereniging. Het document treft u hier aan. 

Logo2023