Binnen onze zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk, natuurlijk met de verschillende tarieven. De kosten hieronder zijn per jaar. De contributie moet via automatische incasso betaald worden. Indien dit niet gebeurd, wordt het contributiebedrag met 5 euro verhoogd vanwege de administratiekosten. Let op: Bij meer dan twee leden uit één gezin hebben de jongste leden 50% korting.

Leden die zich voor 31 mei van het jaar aanmelden betalen de volledige contributie van dat jaar. Leden die zich aanmelden na mei t/m eind eind augustus betalen 50% van de contributie, deze wordt in december afgeschreven. Leden die zich aanmelden in september en oktober betalen 25% van de contributie, deze wordt in december afgeschreven. Leden die zich na oktober aanmelden betalen contributie vanaf het volgende jaar.

Donateur   25 euro
Lid KNWU zonder licentie  (ook Ebbenhout!)   45 euro
Jeugdleden   45 euro
Nieuwelingen/junioren   45 euro
Amateurs   70 euro
Dames   70 euro
Elite/beloften   70 euro
tarieven per 1-1-2017  

Lid worden? Je kunt direct lid worden van WV Otto Ebbens door dit inschrijfformulier (opent in nieuw scherm) in te vullen en te verzenden.
Vrijwilliger zijn? Gelukkig zijn veel vrijwilligers bereid zich voor onze vereniging in te zetten.  Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn. Aangezien wij nog enthousiaste mensen kunnen gebruiken, verzoeken wij jullie vriendelijk deze vragen in te vullen.

Opzeggen lidmaatschap Ieder lid dat zijn of haar lidmaatschap bij WV Otto Ebbens wil beëindigen dient zich voor 1 december van elk jaar zich af te melden bij de ledenadministratie. Dat kan via het volgende emailadres:

Mocht het lid zich na 1 december afmelden ziet de vereniging zich genoodzaakt om voor het nieuwe jaar het desbetreffende lid een contributie factuur sturen.

Ieder lid dat geen licentie voor het nieuwe jaar wil aanvragen dient voor 1 december van elk jaar aan te geven in welke categorie hij of zij het seizoen wil gaan rijden. Dit kan via emailadres.

Kleding Het bestuur van WV Otto Ebbens heeft speciaal beleid gemaakt voor het gebruik van kleding van de wielervereniging. Het document treft u hier aan

Sponsoren

Sg Groen groep
Reset Bewegingscentrum
Hoeksma Transport
Mitra 't Span
De Hoop
Elzinga Schildersbedrijf
Brinksma Optiek
Madebo Internet Service
vdbrug
SRI Veenwouden
hoogstra
klaar
meindert
rabo
Previous Next Play Pause